ویژگی ها
شیوه برگزاری:
حضوری
مدت زمان دوره:
10 ساعت
کد دوره:
4040911-12
وضعیت دوره:
در حال برگزاری
زمان شروع ثبت نام:
1404/09/01
زمان پایان ثبت نام:
1404/09/13
فناوریهای نوین در فراوری محصولات لبنی بلا رویکرد افزایش کیفیت،ماندگاری و پایداری اقتصادی
شیوه برگزاری:
حضوری
مدت زمان دوره:
10 ساعت
کد دوره:
4040911-12
وضعیت دوره:
در حال برگزاری
زمان شروع ثبت نام:
1404/09/01
زمان پایان ثبت نام:
1404/09/13
فناوریهای نوین در فراوری محصولات لبنی بلا رویکرد افزایش کیفیت،ماندگاری و پایداری اقتصادی